Kontakt

O nama

Firma ztkr „Kale“ je osnovana 2007. godine. U početku firma je bila orjentisana na prodaju audio, video i IT opreme.

Od 2007. do 2015. firma „Kale“ je više puta menjala svoje sedište zbog kontinuiranog povećanja posla i proširivanja ponude svojih proizvoda, u domenu IT, audio i video opreme, kao i uvođenja usluge štampe u svoju ponudu. Zbog velikog poverenja kupaca i sve veće potražnje iz godine u godinu, firma 2015. godine, pronalazi adekvatan poslovni prostor, shodno svojoj širokoj ponudi proizvoda i usluga, u ulici Glavna br. 101 u Rumi, gde se i sada nalazi.

Firma „Kale“ danas svojim kupcima nudi mnogo veći asortiman robe i proširuje uslugu štampe, brendiranja, proizvodnje svetlećih reklama, kao i veliki izbor reklamne galanterije. Firma trenutno zaposljava 10 radnika u oblasti trgovine, proizvodnje i usluge. Trudimo se da zadovoljimo želje naših kupaca, da budemo profesionalni i na usluzi kupcu u svim oblastima kojima se bavimo.

Sajt kale.co.rs postoji od 2012. godine. Osnovan je kako biste imali lakši i brži uvid u ceo asortiman naših proizvoda, radi detaljnog informisanja o pojedinačnim proizvodima koji Vas interesuju, kao i o tome na koje sve načine možete izvršiti kupovinu u našoj radnji ili online.

Aktuelnu ponudu, nove proizvode, kao i mnoge akcije i sniženja proizvoda firme „Kale“ možete pratiti i na društvenim mrežama, instagramu-kaleruma i facebook stranici-Kale Pc Shop.

Kao rezultat kvalitetnog poslovanja dugi niz godina, naša firma održava uspešnu saradnju sa mnogim firmama iz različitih oblasti poslovanja, koja se bazira pre svega na poverenju, kvalitetu robe i usluga i sada već prepoznatljivom profesionalizmu celog našeg tima.

Takođe, sarađujemo sa velikim brojem prepoznatljivih i u poslovnom svetu priznatih dobavljača, i zastupamo brendove kao što su HP, ASUS, Lenovo, Samsung i mnogi drugi, sve u cilju pružanja što kvalitetnije i raznovrsnije ponude, uz maksimalno pristupačne cene.

Posetite nas