AUTO ZVUČNICI TS-G1720F PIONEER

5.490 рсд

1 na zalihama

Opis proizvoda

PIONEER TS-G1720F su dvosistemski zvučnici namenjeni za automobile, što znači da poseduju posebnu komponentu koja se bavi nižim tonovima i posebnu koja se bavi višim.
Reprodukcija zvuka je samim tim izbalansirana, čista i jasna.
IMMP Cone tehnika izrade samih tela zvučnika, omogućava njihovu povećanu izdržljivost i odlično tlo za razvitak kvalitetnih basova.
Ovo su zvučnici koji dosta pružaju za svoju cenu, te su veoma ekonomična opcija. Pritom se lako instaliraju, a odlčno i izgledaju.

Karakteristike:

Dvosistemski zvučnici
Maksimalna ulazna snaga: 300 W
Nominalna ulazna snaga: 40 W
Veličina zvučnika: 17 cm

Dimenzije:

Težina 0,59 kg
Rupa za isecanje 144 mm
Dubina montiranja 49,7 mm

* Sve cene na www.kale.co.rs su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

ztkr “Kale” se nalazi u Rumi, na adresi Glavna 101, Ruma.

O svim informacijama o dostupnosti proizvoda možete nas kontaktirati putem mail adrese kalepcshop@gmail.com ili putem telefona 022/432-992.

Naša radnja “ Kale” nastoji da tačno, precizno i verodostojno predstavi proizvode koje ima u svojoj ponudi, posredstvom sajta www.kale.co.rs.

Sve informacije koje pruža sajt o vrsti i karakteristikama proizvoda, cenama ili njihovoj dostupnosti su podložne izmenama.

Hvala što posećujete naš sajt. Tu smo zbog Vas.

Kupovinu na rate u radnji “Kale” možete obaviti u vidu kredita OTP banke do najviše 36 mesečnih rata. Do 24 mesečne rate BEZ KAMATE, čekovima građana do 6 meseci, kreditnim karticama, administrativnom zabranom na 6 mesečnih rata.

Ostale delatnosti