NOSAČ ZA TABLET 7-10 SNT-K102 KETTZ

600 рсд

1 na zalihama

Opis proizvoda

Kettz SNT-K102 sklopivi stoni držač za tablet vam olakšava postavljanje telefona ili tableta na sto ili na bilo koju ravnu površinu.
Postavljanjem uređaja nagore i sa puta, štitite ga od potencijalnih oštećenja, kao što su spuštanje teških predmeta na njega ili prolivanje vode.
Postavljanje podesivog ugla pritiskom na dizajnirano dugme, postolje za tablet može se slobodno preklopiti ili podesiti na ugao koji vam je potreban.
Prostor u koji upada tablet je dovoljno velik za većinu tableta čak i sa zaštitnim maskama.
SPECIFIKACIJE:
Kategorija proizvoda: Držač za tablet
Rang: Standard
Materijal: plastika
Boja: Bela
Dimenzije: 103x95x19mm (4,1″ x 3,7″ x 0,75″)
Primenljiv uređaj: Univerzalni
Prilagodite veličinu ekrana: 4,7″-11″
Kapacitet težine: 1 kg (2,2 lbs)
Instalacija: Stono postolje

* Sve cene na www.kale.co.rs su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

ztkr “Kale” se nalazi u Rumi, na adresi Glavna 101, Ruma.

O svim informacijama o dostupnosti proizvoda možete nas kontaktirati putem mail adrese kalepcshop@gmail.com ili putem telefona 022/432-992.

Naša radnja “ Kale” nastoji da tačno, precizno i verodostojno predstavi proizvode koje ima u svojoj ponudi, posredstvom sajta www.kale.co.rs.

Sve informacije koje pruža sajt o vrsti i karakteristikama proizvoda, cenama ili njihovoj dostupnosti su podložne izmenama.

Hvala što posećujete naš sajt. Tu smo zbog Vas.

Kupovinu na rate u radnji “Kale” možete obaviti u vidu kredita OTP banke do najviše 36 mesečnih rata. Do 24 mesečne rate BEZ KAMATE, čekovima građana do 6 meseci, kreditnim karticama, administrativnom zabranom na 6 mesečnih rata.

Ostale delatnosti