Side by side frižider Gorenje NRS9182VXB1

157.770 рсд

Nema na zalihama

Opis proizvoda

Sistem hlađenja: No Frost
Položaj zamrzivača: Bočno
French door: Ne
Zapremina frižidera (neto): 369 l
Zapremina zamrzivača (neto): 185 l
Energetski razred: E (1.3.2021.)
Klimatske klase: SN-N-ST-T
Boja: Inox
Nivo buke: 42 dB(A)re1pW
Funkcije i karakteristike: – Praktičan i prostran Efikasno dizajnirana unutrašnjost pruža dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vam uštedeti na čestim odlascima u nabavku. Hrana se može jednostavno organizovati na staklenim policama, u velikim fiokama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvek moći jasno da vidite šta je sve dostupno, i time ređe dolaziti u situaciju da bacate hranu. – Bez zamornog odmrzavanja Jedan od najboljih sistema za hlađenje na tržištu, postavljen je u delu za zamrzivač, gde sprečava skupljanje leda i smanjuje potrošnju energije. Istovremeno, u delu za frižider, omogućava mikroklimu idealnu za držanje hrane svežom. Kruženje jonizovanog vazduha sprečava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale. – Unapređena kontrola preko LED ekran Velik i jasno čitljiv LED ekran omogućava instant upravljanje i podešavanje temperature. Karakteristike kao što su FastFreeze i HolidayMode se mogu uključiti jednostavnim dodirom. A u slučaju iznenadnog povećanja temperature u frižideru, integrisani alarm će vas momentalno upozoriti. – Ventilatorski sistem Da bismo obezbedili istu temperaturu u celom frižideru, ugradili smo ventilator u u nutrašnjost aparata. Ventilator poboljšava cirkulaciju vazduha, značajno poboljšavajući rashladne performanse. Ovakav sistem će sačuvati namirnice i spremljena jela duži vremenski period, nezavisno na kojoj se polici nalazi. Dodatno, ventilator sprečava stvaranje magle ili kondenza na staklenim policama i stanicama aparata. – Pravo mesto za boce i limenke Sa praktičnim držačem, vaše boce i limenke će biti lako dostupne, i neće zauzimati prostor koji će sada biti oslobođen za druge namirnice. – Ušteda električne energije U slučaju dužeg odsustva, frižider se može podesiti da radi u režimu uštede energije, koji uzima u obzir da su vrata zatvorena duže vreme. – MultiFlow 360° Idealna mikroklima na svakoj polici MultiFlow 360° sistem ventilacije ravnomerno raspoređuje vazduh u frižideru, osiguravajući optimalno kruženje vazduha i najbolje uslove za čuvanje vaših namirnica.
Uređenost: Mini Bar LED osvetljenje na plafonu 5 kvalitetnih staklenih polica Hromirani nosač za flaše Posude na vratima frižidera: 5 polica na vratima Posuda za povrće: 2 posude za povrće 1 uložak za jaja Ovetljenje zamrzivača: LED osvetljenje na zidu Prostor za zamrzavanje: 2 fioke 3 posude u vratima zamrzivača 5 staklenih polica
Dispanzer za vodu: Da
Ledomat: Da
Priključak na vodovodnu mrežu: Potreban je
Potrošnja el. Energije: 323 kW/godišnje
Priključna snaga: 252 W
Masa: 115 kg
Širina: 91 cm
Visina: 179.3 cm
Dubina: 68.7 cm
Dimenzije (ŠxVxD): 91 × 179.3 × 68.7 cm
Prava potrošača: Zakonska saobraznost 2 godine + 3 godine dodatne proizvođačke garancije uz garantnu izjavu proizvođača
EAN: 3838782401480

* Sve cene na www.kale.co.rs su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

ztkr “Kale” se nalazi u Rumi, na adresi Glavna 101, Ruma.

O svim informacijama o dostupnosti proizvoda možete nas kontaktirati putem mail adrese kalepcshop@gmail.com ili putem telefona 022/432-992.

Naša radnja “ Kale” nastoji da tačno, precizno i verodostojno predstavi proizvode koje ima u svojoj ponudi, posredstvom sajta www.kale.co.rs.

Sve informacije koje pruža sajt o vrsti i karakteristikama proizvoda, cenama ili njihovoj dostupnosti su podložne izmenama.

Hvala što posećujete naš sajt. Tu smo zbog Vas.

Kupovinu na rate kod ztkr “Kale”  možete obaviti u vidu beskamatnog kredita OTP banke do 12 mesečnih rata, kamatnog kredita OTP banke od 24 do 36 mesečnih rata, čekovima građana do 6 meseci, kreditnim karticama, administrativnom zabranom na 6 ili 12 mesečnih rata.

NRS9182VXB1

Ostale delatnosti