WINDOWS 11 PRO 64BIT ENG INTL OEM FQC-10528

22.990 рсд

2 na zalihama

Opis proizvoda

Opis: OEM (Original Equipment Manufacturer) softver je predviđen za isporuku isključivo uz nove računare, a ujedno je i najpovoljniji način da nabavite Microsoft softver. Dokaz da je OEM softver legalan su originalni instalacioni mediji zaštićeni hologramom i ugovor o korišćenju, kao i COA (Certifikat o autentičnosti) nalepnica koju treba zalepiti na vidno mesto na kućištu računara. Certifikat o autentičnosti na sebi sadrži i serijski broj koji vam je neophodan za instalaciju softvera. Glavna prednost nabavke OEM softvera je povoljnija cena od standardne, a glavni nedostatak je činjenica da se nakon kupovine softver “vezuje” za hardver na kome je instaliran i ne može se legalno prebaciti na drugi računar. Na ovaj način mogu se kupiti Windows Home i Pro edicije, kao i edicije Windows Servera, kao što su Windows Server Standard/ Essentail itd. kao i CALovi odnosno licence za pristup serveru. Kupuje se uz nov računar. Sistemski potrebno: Procesor: minimum 1GHz sa 2 jezgra Ram memorija: 4GB Hard disk: 64GB Trusted Platform Module (TPM) 2.0 Grafička karta: koja podržava minimum DirectX 12 sa WDDM 2.0 drajverom Monitor: minimum rezolucije 720p
Napomena: Gigatron d.o.o. je prodavac Microsoft licenci koje se nalaze u fabrički zapakovanom pakovanju, bez uvida u ključeve za aktivaciju i lične podatke korisnika koji se kreiraju na pripadajućim Microsoft portalima za aktivaciju. Korisnik posle otvaranja pakovanja, preuzima i prihvata dalju odgovornost – da je upoznat sa rizicima I potrebnim tehničkim poznavanjem za aktivaciju licence, registraciju i korišćenje proizvoda. U slučajevima kada nastanu problemi prilikom aktivacije, instalacije ili implementacije proizvoda, korisnik mora da kontaktira direktno Microsoft internacionalnu podršku (0700 300 300) zbog pristupa personalnim nalozima, potrebnim potvrdama preko ličnih emailova i drugih potrebnih informacija koje samo korisnik poseduje. Gigatron d.o.o. ne može preuzeti rizik manipulacije krajnjeg korisnika sa licencom, zbog svega gore navedenog.
Verzija: Windows 11 Pro 64bit
Verzija softvera: OEM
EAN: 889842905892

* Sve cene na www.kale.co.rs su izražene u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

ztkr “Kale” se nalazi u Rumi, na adresi Glavna 101, Ruma.

O svim informacijama o dostupnosti proizvoda možete nas kontaktirati putem mail adrese kalepcshop@gmail.com ili putem telefona 022/432-992.

Naša radnja “ Kale” nastoji da tačno, precizno i verodostojno predstavi proizvode koje ima u svojoj ponudi, posredstvom sajta www.kale.co.rs.

Sve informacije koje pruža sajt o vrsti i karakteristikama proizvoda, cenama ili njihovoj dostupnosti su podložne izmenama.

Hvala što posećujete naš sajt. Tu smo zbog Vas.

Kupovinu na rate u radnji “Kale” možete obaviti u vidu kredita OTP banke do najviše 36 mesečnih rata. Do 24 mesečne rate BEZ KAMATE, čekovima građana do 6 meseci, kreditnim karticama, administrativnom zabranom na 6 mesečnih rata.

Ostale delatnosti